WHY???!!!

varför ska jag alltid vara först i min bekantkapskrets att gå på allt? jaa, nu är det så att jag skaffar twitter.
Skratta inte. När jag skaffa lunarstorm, blogg.se och facebook kände jag inte heller någon annan som hade de. :)
jag är nog lättlurad eller lite före alla andra? (Skämt)

Men nee, kommer nog inte twittra. Man måste ha en mobil som man kan twittra igenom, eller hur? så att man kan uppdatera när man är ute på vift. Kul att uppdatera från hemdatorn varje gång.. "Sitter vid datorn.." "Sitter vid datorn hemma.."

Jadu, när blir man tillräckligt vuxen för att inte gå på trams?

Gödnatt!

.Kväll.

Godkväll ute i stugorna i detta vinterkalla land. Nu är det iofs inte kallt ute, men hör och häpna...DET SNÖAR!
Jag gick dock med i en facebook grupp som hette "Auta kesää, syö lunta." Imorgon är det dags att verkställa. Judith har kört stenhårt på detta motto hela vintern hon. Imorgon ska jag börja hjälpa till..

Alltså måste bara få säga att min exempel på näst senaste inlägget var ganska klockrent nu när jag läser det. Vådda skitigt köksgolv liksom? :) Grejjen jag börja störa mig på var skolrelaterat, så de hande absolut inget med något golv att göra!! haha, undra om jag undermedvetet hade lite små ångest över att jag borde dammsuga köksgolvet eller ngt? Aja, jag menade ju iaf sådant som folk anser inte vara de rätta. Ähh, vad drygt de här blev. Käksgolv var nog trots att ett bra ex. :D

Nu har det fläskats och efter de bastu hos mor o far. Nu OS och sen unta palloo och så skola imorgon. Livet rullar runt, runt, runt. Gäller att hänga på.. de går undan.

Ps. ät ej gul snö ni som ska hjälpa till med att plocka fram sommaren i möro. De kan vara kiss. ds.

.lite senare.

Såhär bara en timme senare är jag inte alls sur längre.
Solen lyser och jag ska nog ut och städa bilen. Finns det något tråkigare? nää..:)

Jaadu, detta är nog bloggskrivandets charm. Allt som publiceras, skrivs helt utan att man funderar och helt ocencurerat. Fast nog håller jag fast vid min tidigare åsikt. Men inte alls lika surt, utan med ett leende på läpparna!! :)

Tjohooo!

.grr.

Nu är jag sur.

Varför är de så att vara stark provocerar? Än en gång har jag fått erfara det. Om man gör något annorlunda, har annorlunda eller inte tycker lika så är det OK enlingt många,  så länge man på någotvis visar att man inte tycker att man trivs med det också!!!
Fattar ni hur jag menar?

Om tex jag har skitit köksgolv (vilket exempel :) ) så bryr sig folk inte om de. Och kanske tom tycker synd om mej så länge jag håller mig i bakgrunden och inte visar att jag mår bra trots skitit golv ibland.
Följer man inte alla oskrivna lagar och normer utan kör sitt eget race och faktiskt trivs och är hur nöjd som helst med det, så provocerar detta människor helt fruktansvärt mycket!!!!!!!!

Känner ni igen er? Har ni varit med om sånna här situationer?

"Att vara stark provocerar, men att vara stark betyder inte att det aldrig gör ont.."

.Bloggar.

Eftersom jag tydligen inte har något att skriva om, så kan jag ju alltid länka till andra bloggar jag läser:

www.detvitadarhuset.blogspot.com

www.etthusivitt.blogspot.com

http://finest.se/katrin

http://blogg.aftonbladet.se/fotbollsfrun/

http://stylebykling.tv4.se/


En bråkdel av alla bloggar jag läser. Jag är helt bloggberoende.  :)


.polyvore.

Det senaste. www.polyvore.com Uus hullaannus!! Ge mig sommar NUUU!! Denna outfit skulle vara perffa. Fast jag önskar jag vore längre. Att vara över 170cm, finns det ngt som är mer hot? NOT! ;)


Goddagen goddagen!

Här sitter jag i min ensamhet. Finns det något bättre än när J inte är hemma och barnen sover? Nee, jag tror inte de. Tyst i huset och ingen som vill ta datorn i från en!! Man kan ju fundera över varför man överhuvudtaget skaffar både man och barn, iaf den bästa stunden är när de är borta!? Jaadu, tåls att funderas på! ;)

Setat och läst igenom mina blogginlägg. Det är ju bara för roligt att läsa. Det är så kul att ha en massa sparat. Därför bestämde jag mig för att börja blogga lite mer igen... Faktum är att jag nuförtiden har så tråkigt liv, så jag vet inte vad jag ska dela med mig av..

Alltså jag är ledsen, det tog verkligen tvärstopp. Har funderat 10min nu och inte kommit på något som hänt idag som är av intresse. Eller vill ni veta att idag har vi lekt i leklandet, ätit makaronilåda, bakat bröd, bytt bajsblöjor, varit snuviga, kollat OS och varit till biblioteket. Livet blir inte mer spännande än så...


.sommar.

Jag längtar till sommaren så mycket. Just nu sitter jag här och är sååå förkyld. Håller på att flippa helt, blir galen! Rinner och kliar i näsan hela tiden. Nyser oavbrutet. Och det blir inte bättre av att J, ler mot mig och säger : "sådär har jag varje dag, så klaga inte" Jaa, han lider av kronisk allergisk reaktion. Dvs näsan rinner JÄMT!
Jag har gjort klart för J att jag minsann skulle sluta leva för att detta liv är ej värt att leva. Nåja, lite dramatiskt de lät när jag skrev ner det här! :)

Renoveringen av sovrummet går sakta men säkert framåt. J är så noga med förarbetet så jag har tröttnat typ för flera veckor sen. Det går ju inte framåt. Men nu så, idag köpte vi en tapetborttagare ( jaa, efter att J slipat och spacklat i flera veckor, så tyckte han plötsligt att väggskivorna var för buckliga, dom måste bytas. matt? JA!)
Jag skrev tenta idag, så nu är jag "ledig" i två dar, så nu hoppas jag vi kan köra ett ryck!

Jag längtar till sommarens auktioner. Det är typ de bästa som finns. Auktionsveckan i gagnef i Juli få ej missas. I sommar har jag detta på min önskelista:
*säg till Judith
*nattduksbord
*soffbord
*kökssoffa

Imorgon ska jag åka till leklandet med girlsen. Hoppas på att jag mår bättre. för såhär kan jag inte fortsätta att ha de..blir galen!

Hare bra, skumbanan!


.hallou.

Hallå haloo..



Vi håller på att renovera sovrummet. Det går sakta men säkert framåt. TAket är målat och den fina plankväggen är också målad. I lite olika grå, vita nyanser. Men jag funderar på att måla den helt vit istället. Ser lite kallt ut med vit, grått, de liksom lyser igenom lite blått, ser så kallt ut. :)
J håller på att slipa de sista, sen ska nytt golv och tapeter upp. Jag återkommer! :)





De är vinter i Björka.





Jag och Judith bakade semlor igår. Dock använder jag torrjäst och av någon andledning ville inte degen jäsa. Total flopp!!! Här ser ni Judiths semmelresultat. Hon lyckades bäst utav oss två..



Hej hopp!




.väntan.

Den som väntar på någe gött väntar aldrig för länge.. Asså klockan är just toooo much now för en update. De hajjar ni alla va?

Tjingeling, nytt försök med uppdatering i möro. :)

:imorgon:

Imorgon Tani, ska jag uppdatera min blogg. Om jag överlever tentan imorgon.. Ei kakka. Varför ska jag alltid plugga i ren panik.. Aja, opinpahan. Eller inte. Ska ha prov på cirkulationsorganens sjukdomar, andningsorganens sjukdomar, hematologi, tumörlära, smärta och infektionssjukdomar. Kan ju tala om att det är inte så svårt att gråta i de här läget.

Imorgon ska jag blogga. Visa bilder på vårat sovrumsprojekt och min fina servis jag köpt på Dollar. Imorgon ska ni få se, om jag överlever tentan som sagt.

Den som väntar på ngt gott! ;)

//Jen. Pluggångesten är brutal!! UUUUUUUÄÄÄÄÄ!!