.i-lands problem.

Nu är det panik. Mitt hår är en katastrof!! Det är så tråkigt, vanlig o äckligt. :) jobbigt va? Jag klarar inte av att ha samma frisyr länge. jag tröttnar.. o när jag tröttnar så går jag runt med en sömning tofs i håret dag ut o dag in. just nu har jag alltså hamnat i hästsvansträsket!

Men jag har ju sparat mitt hår här i nått år nu. Jag drömmer om en riktigt  lång hästsvans eller fläta. men det känns som jag aldrig kommer dit. Typ ngt sånt här skulle vara ihan jees...




Snart tröttnar jag å ringer till frisören. Till jimpes stora förtvivlan. han vill absolut inte att jag ska klippa mej. men det är bara för att jag hotar med att jag ska gå å klippa en kärringfrisyr..hans värsta mardröm..:)





Detta skulle va najs. men liksom bejålla längden jag har? Fast då är ju min långa hästsvans ett minne blott...buhuu..



Eller den? Pjuh.. drömma kan man ju. mitthår skulle ändå inte se ut som hennes..= tillbaka i hästsvansträsket..


Ääääh. Nu ska jag titta på "Himlen kan vänta" på www.svt.se. Jag gråter en skvätt i varje avsnitt. Ni måste kolla. När man har tittat så känns mitt hårproblem ganska...litet. Jag är glad att jag överhuvudtaget har hår på huvudet och att jag lever..

Gonatt.










.hej hej i stugan.

Passar på att skriva lite här medans Judith sover ute på balkongen. För då slipper jag göra ngt annat vettigt..:) Tisdag idag ja, och allt är precis som vanligt. Inget nytt här int int..

Judith utvecklas i sådan takt att jag snart börjar känna mej hotad. Inom en snar framtid kommer hon svischa förbi mej i utveckligen. Iaf så räcker det inte med att åla längre. Utan nu ska det krypas. Och hon försöker ställa sig upp mot allt. Och hon kommer upp på fötterna, men hon står hellre än bra om man säger så. Det är skakiga ben. Men man måste iaf ha stenkoll. Idag när jag satt å åt frulle så han hon krypa till toaletten och STOD upp och höll sig i toalettstolen. Jag höll på att tappa hakan..

tyvärr så har jag fortfarande ingen kamera,så inga bilder blir det på våran virvelvind. Igår skulle jag åka å köpa en kamera, men det sluta med ikea och en massa slösade pengar. så hur blir det nu med kameran! :) Noh, en kamera måste vi ha innan jul iaf.

I helgen blir det ingen dalarna heller. vi komemr dit till jul, och då är jim ledig i 2veckor. Så vi kan stanna så länge vi vill och orka med er bönder.;)  (Det där var ett stort skämt)
I helgen blir det iaf nuorten joulujuhla o vanliga joulujuhla. Kul! En fråga bara..undra varför medelåldern på nuortenjoulu juhlat i dalarna skiljer sig så mycket från medelåldern här på sthlm nuortenjuhla? medelåldern här i sthlm ligger mellan 20-25 år säkert. (Iofs drar nog judith o andra småbarn ner den ordentligt=) ) Kanske ska skippa flytten till Dalarna, för då kan jag gå på nuortenjoulu juhla ett par år till..:)


.klart man har lust.

KLart man har lust att uppdatera.. SÅKLART!!! Köket ser ut som om en meteorit har landat eller ngt. Måste städa upp lite, fast mitt i detta så fick jag en sån himla lust att uppdatera. Värsta suget liksom.. Aldrig varit så sugen på att blogga förr och aldrig har köket varit mer sekasin.. det kanske har ett samband..

Jag är lite lessen över att min favoritbloggerska lagt penna på hyllan. Det var ju jag o T som började blogga. Jag startade min blogg för typ 2,5 år sedan. Mitt första inlägg hette "oskuld" och kategorin hette Sex.(Har inte blivt fler kategorier sen dess) Jaa, moget liksom. Men jag trodde faktiskt inte att någon någonsin skulle få reda på min blogg o framför allt inte läsa den. Jag hade bara startat den bara för att jag tröttnat på lunar, där vi alla som är födda från typ 1985 o framåt någon gång haft en användare. O där bloggades det en del. eller "dagbok", som det hette.

Men som sagt så var det jag o teija som bestämde att vi skulle börja blogga på blogg.se. O sagt o gjort. en hel del inlägg har det blivit sen dess, o det e kul o gå tillbaka o läsa. undar om det finns folk som hängt med från första inlägg till sista inlägg? Roligt är också att fler o fler har under tidens gång också börjar blogga. Alltså folk jag känner. När jag börja så kände jag ingen,det var därför det kändes lite läskigt med blogg.se. Lunar var så så tryggt när man visste att ingen vuxen läste! :D

Så med detta inlägg vill jag hylla min kära fd. bloggkollega, vän och moster som fick mig att börja blogga. Och som har gett mig många skratt tack vare sin stora skrivtalang, att hon är sig själv och hennes underbara barn. :) Snart börjar jag ju tjuta på rikigt. Undra om detta bloggande har gått över styr ifall man börjar stortjuta för att nån sluta blogga? :) Nu överdrev jag lite. Jag bara snyfta lite. eller nää, inte ens de. Lite illa till mods bara. :)

Först tänkte jag också sluta blogga. I ren protest mot att T sluta. Men nää, tack vare det stökiga köket så blev det nu ett till inlägg. O detta är ju jätte roligt, att blogga. Jag tycker verkligen de. Så varför skulle jag sluta så länge jag tycker det är kul o förhoppningvis det inte stör någon annan. :)

Så med ungefärus 50 unika läsare per dag fortsätter jag min bloggresa.Jag tycker det e många. Jag brukar alsrig skriva med min bloggadress när jag kommernterar andras bloggar osv, just för stt jag inte vill ha jätte mkt läsre. Men dom som hittar hit ändå är jätte välkomna. :)  Spänn säkerhetsbältena, nu åker vi vidare mot nya inlägg. Skillnaden är att en stjärna på blogghimlen har sloknat. ( (Jag försöker inte alls fjäska för att du ska fortsätta blogga teija, nee inte alls! ;) ))



min kamera gick sönder i helgen...BUDHUUUUUUU!!!!