.på västfronten inget nytt.

Det är tyst här i bloggen. Och tystare kommer de bli i helgen eftersom vi åker till sthlm i helgen.

Jag har varit fullt upptagen med att plugga till tentan och nu i morse när jag vakna så hade jag blivit smittad av svininfluensa. Vad är symptomen? måste nog googla. Har iaf mått skit hela dagen. Käner mig helt konstig. och jag började dagen med att spy på frukosten. Apelsinjuice i näsan, då vet man att man liver iaf! ;) Men ni kan vara lugna jag är inte magsjuk, allmänt konstig. Ok att jag är gravid, men jag brukar inte spy mellan vecka 20-30 nånstans. Jag tror det är typ där nånstans jag är. :)

Nää, hoppas bara bäbisen mår bra även om jag själv mår som en påse skridskor. (jim brukar säga så, jag tror han tycker att en påse skidskor ser ut som skit)

Aja, nu var tentan skriven och stackars mej om de blir omtenta. 13 juni. Tanis bröllopsdag o allt. Så håll alla tummar o tår nu gott folk.

Nu åker vi mot södern. Hej hopp!

.back in vardagen.

Påsken är över även för denna gång. Ägg har ätits och godis såklart. allt har varit som det ska vill säga. Och vädret sen då. Det är såå skönt när våren här här på riktigt. +20, sol och inge snö. Jee!!! Idag har de dock varit ett backslag, men lite regn o mulet, men ingen snö iaf! Dom lovade lite fint väder till veckan också. vi håller tummarna..

Förra helgen i Finland var också trevlig. Vi träffade och hälsade på en hel del nära och kära. Varje gång man åker till finalnd, så minns man hur trevlig det faktiskt är med lite miljö ombyte och att träffa människor. Synd att det bara blir så sällan man tar sig i kragen och åker. Och färre resor blir de. Minns när man gick på gymnasiet, då var man i finland princip varje lov man hade. Nu har tyvärr alla börjat flytta runt i finland, världen och bildat sig egna familjer och skaffat nya vänner. Man glider liksom ifrån varandra. Tyvärr är det så..

japp, back in vardagen. Imorgon måste jag ta tag med det här med skolan igen. Jag har haft påsklov nu ochinte ägnat skolan en tanke. Nu måste det bli ändring på de. Tråkigt att vi har en kurs som vi läser på stor det på distans. Dötråkigt att sitta här framför datorn och kolla på föreläsningar. Så omotiverande och jag håller knappt mina ögon öppna när han babblar om jonkanaler och synapser....Booring.. Men det måste göras, bara att bita i det sura äpplet..

1 juni ska vi få flytta in i vårat hust. Vårat hus.. jaa, jagvet, det låter töntigt! :) Jag har en massa ideer, planer och drömmar. Det enda som fattas är...pengar. Hehe. Så det kommer även att förbli drömmar ett bra tag fram över. Men vem vet, min blogg kanske förvandlas till en sån däring, va kaller dom de,  inredningsblogg? :) Ni ska få följa mina ideer och tankar. inte för att jag har något speciellt öga eller intresse för inredning osv. Men för mig är det viktiga i inredningen att den är personlig. Jag tycker alla inredningsstilar är snygga och vackra, bara den speglar familjen som lever i den. Så fort man får känslan av att inredningen är ett ihopplock av olika ikea kataloger och inredningstidningar så tycker jag charmen försvinner.  Mitt hem ska sprudla av kärlek och liv. Det är mitt motto. Hur jag ska få till de, vet jag inte ens själv än. Det ska bli en utmaning..:D D

Men nu så ska jag gå och sussa. Lite bilder från finlandsresan och lite annat bjuder jag på. mest på judith såklart! :D





.suomi.

Vi drar till sthlm idag och imorgon tar vi dagbåten över till finland. Jiihaa! SKa bli så kul och träffa alla människor. Det var ju ett tag sen sist!! Trevlig helg allihopa. Våran helg börjar redan idag! :)

Judith har förresten lärt sig gå här för nån vecka sen, så nu är det inte en lugn stund i huset. Inte för att det var speciellt lungt innan heller. :D