:NU finns det ingen återvändo:

nää, nu är det allvar. Riktigt allvar alltså. i måndags fick jag ett samtal att jag kom in på skolan i dalarna, och senare samma dag bestämde vi oss att helt enkelt flytta till dalarna. Jim jobbar veckan ut, sen blir han pappaledig o jag går till skolan.
Allt går så grymt fort nu å jag vet inte vad jag ska tycka. men men.. Ångest, det har jag, ja! :)

Men det kändes faktiskt som att det i detta läge inte var frågan om jag ville bo i Sthlm eller Dalarna. Utan det här handlade om ifall jag ville få en dröm i uppfyllelse eller ej. Jag såg liksom att detta var min chans att inte behöva vara mammaledig rest of my life! :)

Men nog är det haikeeta det här o lämna mitt kära kära sthlm! niiisk! Jag kommer gråta floooder. Men detta är livets gång o nya utmaningar väntar. men jag är evigt tacksam över att vi en gång flyttade hit. Har och kommer aldrig ångra de.  ÅÅ, vad känslosamt det blir nudå..:)

Men vetni, vi kommer tillbaka hit till Sthlm en vacker dag, ifall vi skulle sakna det för mycke.. Men innan det så måste ni alla kära sthlm vänner komma o hälsa på oss. O vi ska ska komma hit ibland.. Lova de! :)


.godagens fredagens.

Alltså dessa rubriker gör mig galen. Jag vet aldrig vad jag ska ha för rubrik, därför blir det något i klass med ovanstående. :) Dom borde flytta ner rubrikfältet längst ner. Då kan man skriva en rubrik, för då vet man ju ungefär vad det står för gojja i inlägget. Man vet ju aldrig i förväg vad man ska skriva om. Eller iaf inte jag. Därav mina så himla vettiga inlägg.:)

Fredag idag ja. Igen. Vi tänkte åka till dalarna i helgen. P o I lyckades lura med oss, och precis när vi äntligen hade bestämt oss att ok vi åker, då får vi reda på att vi har kökstur på lördag här i Sthlm. GRRR!! Noh, inte hela världen att jag inte får åka till dalarna, men det är så störande att man får veta bara nån dag innan at man har kökstur. Man hinner liksom planera annat. Dalarna ska iaf ha mycket credd för att köksturerna funkar där, till skillnad mot här. 1-0 Dalarna. Måste börja sammanställa poängen, för att någon gång iframtiden kunna bestämma var man vill bo. :)

H, nu ska du får se lite bilder från julen. :)






Nää, nu ska jag börja göra ngt vettigt.. muka.

Trevlig helg! :)

.onsdagen idagen.

Vad jag försökte få fram i förra inlägget var att enligt mig måste man åka långt söderut i europa, typ egypten eller tunisen (ligger dom i norra afrika?) eller til asien för att få värme. Alltså säkert värme o stabilt väder. Asien känns ju allra säkrast enligt mig. men inte enligt jimppe. högst 6 h i flyg, mer orkar inte han sitta säger han. (som om han någonsin har åkt längre än typ 3 h)

Så allting är fortfarande oklart. Kampen fortsätter. Jag o asien vs. Jim o europa. :)
Känns tyvärr som att jag kommer gå förlorande ur striden. Jims alternativ är mer ekonomiskt lämplig ( därför han har det alternativet.) Asien är ju lite dyrare. och thailand o indien blir lika dyrt, ingen skillnad prismässigt..
Aja, det blir säkert en kryssning till tallin tillsut... det får väl duga de å..:)

Idag ska jag o julle åka till huddinge o simma o bada. Jag ska simma. hon ska bada. Ipu eller jimppe får nog ta judith.. om nu jim hinner hem från jobbet. Jag funderar på om jag måste åka o köpa sånna där badbraller med inbyggd blöja? jag tror det är regel dom har. Jag har bara badbraller utan inbyggdblöja, till judith alltså. Fast om jag inte minns helt fel så kan man köpa engångssimblöjor på typ maxi?

nää.. nu måste jag Spriiiiiiinga..


.resfeber.

Jag har snart setat här i flera timmar och snokat runt på  olika sidor. Kollat på flygbiljett och resor. Som sagt var fick jag en utlandsresa av jim i födelsedagspresent i oktober. börjar bli dags att förverkliga den nu. Jag har tröttnat på vinter.

Men som sagt var, om vi ska åka här snart, så måste man åka ganska söder ut i europa eller till asien. Så jag har helt enkelt fastnat för thailand eller indien. Vad tror ni? Thailand kanske är bättre? men indien lite ballare? Ni som varit i thailand, vart dit ska man åka? tänk på att en ettrig 9månaders monster ska med också.:)

Försökte lura med össi också. vem mer ska jag lura med??

Aja, fast de största problemet är fortfarande olöst.... Att övertala min man..:/

Gonatt önskar Thailandsresarn. :)

.john blund.

..Han kastar sand i mina ögon hela tiden, ändå envisas jag med att inte gå å sova. Varför kan man undra, för att krypa ner där i sängen som judith o Jim redan värmt upp ser ganska lockande ut.. snart så..

Helgen kom och gick. Kul att vara här i sthlm en helg för en gångs stund. En trevlig helg. På fredag iltakylä hos pirre o ipu, på lördag hos A och L och sedan idag hos H och T.  Såå, du eller ni som tröttnat på Dalarnas sömninga peli illat på lördagar.. Stockholm väntar. ;) Nackdelen med detta rännande i helgen är att lägenheten ej sett skymten av dammsugare o dammtrasa på många veckor. Så imorgon blir det UNDERBART att vakna upp till måndag, vardag och en lägenhet som ser ut som hej kom o hjälp mej men ingen kom. Jimppe däremot var duktig o gick ner till tvättstugan i morse kl 10 o tvätta 6 maskiner tvätt. (!) Medans jag låg i sängen o tjöt att måste vi tvätta just idag när jag har drabbats av kronisk trötthet. Min man är så duktig. Tur han finns, annars skulle jag inte få nånting gjort. Förresten skulle jag nog vara pank som en kyrkråtta utan han... O det ger mej lite ångest. Tänk om han kolavippen, hur ska jag då kunna försörja mig o min familj utan jobb o utbildning? Klunks.. Ångest. Måste helt enkelt bestämma vad jag vill bli, och sätta mig i skolbänken igen. Jag längtar lite till skolbänken. Jag har alltid tyckt om skolan..(utom dagen innan inläming av någon stor uppgift, då e jag skoltrött.).. Att få lära sig nya saker är ju så kul, framför att om det e saker o områden man är intresserad av..  Vad ambitiös jag muka låter..:)


Nää.. vardag imorgon. Blä. de e så tråkigt väder ute, så jag o judith håller på att klättra på väggarna här hemma. Funderar på om vi ska gå till simhallen o plurra lite..? Judith är en så liten plutt. Jag hade inte varit på BVC på 3 mån, o judith hade gått upp endast 600g sen sist. 7700g o 67cm lång. Men  de beror säkert på att hon börjat krypa då syrax efter. Hon är verkligen i fullgång 24/7. Hon är överallt o ingenstans. Hon leker på golvet ensam hela dagarna o har sina egna lekar o bestyr. Jag klagar inte. O så ställer hon sig upp mot saker o blir tillslut arg för att hon inte vet hur man kommer bort. Sedan här hon en grymt social tjej. Hon bryr sig inte vem som pratar, leker eller håller i henne. hon e lika nöjd för de. Vierastaa, vad e det? O andra barn i hennes egen ålder är bäst. Typ som att ställa sig mot dem, krypa upp på den, klösa ögonen ur dem eller sno deras nappar.  Sådär, en lite uppdatering o judith också... eller Buuuunan som hon numera kallas. Eller så går Bömbi-Lissu bra också, hon lyssnar till det namnet också.:)

Ingan bilder från julen än. Henna du får några gamla iställlet jag snodde av ottilia. :)






Sista bilden är för att ni ska förstå varför jag laddar upp bilder på judith istället för mig... Hon är helt enkelt.... Hmm, vad ska man säga, mer tittvänlig liksom. ;) Hehe..

.ojojoj...

Ojojoj, vad ni har väntat på den här uppdateringen mina kära medmänniskor. Jag är lite osäker på hur man uppdaterar nuförtiden. Är likosm lite urform så att säga. Jaja, julen kom och gick och likaså nyår. Och härligt som tusan med långledigt o bara vara i dalarna å chilla.. Men nu så..

Nuu är vi tillbaka i vardagen. Pang bong. Judith sover på balkongen. Jag sitter vid datorn och snart är det BVC som gäller. Det är helt enkelt så mycket vardag det kan bli..

Nä, det här går inte. det går trög.. så jag avslutar redan här. Men nu vet ni iaf att vi lever och att jag snart ät tillbaka med bloggen och bilder från julen. Håll till godo.:)