.tänkvärda ord igen.

"Var inte rädd för att ta ett stort steg,
när det är nödvändigt.
Du kan inte ta dig över en klyfta
med två små hopp."

.måndag.

Jag är inte alls sugen på att göra en uppdatering här, men jag gör det ändå för att de var så raato länge sen sist.

Mycket har hunnit hända. ´Jag har slutat skolan!!! Jee.. jag hade en sån ångest i början, men nu har jag varit aivan mielissään bara! Varför raato ska jag förstöra en bra, intressant och rolig utbildning med att vara omotiverad? Men lärare, de kändes rätt, de ska jag bli nån gång. Men inte just nu. :)

Så nu är jag som sagt arbetslös. Första gången i mitt liv. Haha, känns konstigt. Men nu ska de börja sökas jobb för fulla muggar. Och de är tur man bor i Sthlm, här finns det iaf jobb att få, till skillnad mot dalarna.

Jag har varit hemma i dalarna i en vecka och bara njutit av att jag beslutat att sluta skolan och sedan var jag till Ullared i helgen. Stör mig att jag glömde kameran och inte kan ladda upp bilder på bilddagboken. Vi hade iaf jätte roligt å en massa pengar spenderades!!


Ullared var en helt galen affär. Man måste åka dit för att förstå de. När vi kom dit på lördagen så var kön säkert minst 1km lång. Och vi stod i kö mer än en timme för att bara komma in i affären. Fast de var de värt. När man väl kom in så var de jätte lätt att spendera alla pengarna. Mina köp slutade på ungefär 10 nya tröjor till mej själv och en massa annat!! Sen sa min budget ifrån..:)


Men nu ska jag vänta på att jimppe kommer hem och sen åka och basta i Väyrysets hus..:)