.no my friends.

Nej min vänner, bloggarnas storhetstid är inte över. Jag har bara haft en sån där svacka ni vet, men idag är det fredag och vi borde städa, och då passar jag på såklart med en updatering! :)

Ute skiner solen och man kan inte ens titta ut för att man blir bländad av allt glimmande snö. Det är så ljus, så vi ska nog ta oss ut på en promenad innan vi gör veckostädningen..

Annars då? Jag går iskolan och är flitig. Och det är faktiskt kul och det känns som att jag hamnat rätt. Det är ganska kul, fast vi läser en dötråkig kurs, det är väl ett gott tecken? Vi läser en kurs som vetenskapsteorier och vetenskapsteoretiker. jaa, då kanske ni hajjar hur trökigt det är! :)

Talvipäivät här i helgen. Kul att det kommer lite folk från sthlm hit ocks¨å. Riktigt kul! Så jaa, det verkar som att vi har en trevlig helg framför oss.

Igår var vi till Falun också. Och jaa, Judith ska bli storesyrra. :) Jag är lika nojjig för ultra jämt, jag får för mig att jag inte alls är gravid och att jag bara inbillat mig allt. Fatta hur jobbigt det skulle vara? ha gått hemma o muka mått illa o spytt o grejjer och sen skulle magen vara tom? Men nejdå, en liten räka låg de där i magen och sprattla. Om allt går som det ska så ska den kika ut i mitten av augusti. Det känns helt otroligt! Så mycket glädje, skratt och kärlek som Judith har bidragit med till denna familj sedan hon föddes. Och nu en till likadan. Wiihaa, detta hus kommer att explodera utav kärlek snart ju!!! :)

Nää, nu så. Nu kan ni andra uppdatera lite också tack. Trevlig helg till alla så hörs vi nästa vecka säkert..:)

.Dalkullish. de e jagish.

Jaha. Nu bor man i Dalarna då. Min blogg har under en längre tid varit ett sätt att hålla nära och kära i dalarna uppdaterade om vad som händer i mitt liv. men nu bor jag ju här, och alla mina nära o kära får nog av att höra o se på mig. men jag måste ju fortsätta blogga för att hålla er nära o kära i sthlm uppdatera nu istället. eller hur? :) För ni får inte glömma bort oss därborta! Förresten tycker jag att det är kul at blogga och framför allt är det kul att kunna gå tillbaka o läsa gamla inlägg. en dagbok liksom. Nog svamlat om de då..

Livet här i Dalarna har rullat igång bra. Nog för att det känns som vi snart ska åka tillabaka till vårat kära hem. Man hajjar liksom inte att vi faktiskt nu bor här! det är helt sjukt. Skolan har också funka bra och jim o judith underhåller varandra på dagarna. Vardagen är här helt enkelt!

Nästa vecka borde vi dock åka tillbaka till sthlm. Lämna nycklar, o fixa det sista i lägenheten, o säga upp lägenheten osv. Vi får se då om det blir en tripp dit. Har ju faktiskt lite sthlm abstinens! :P hehe.

Nää, nu ska jag pysa. ville bara tala om att jag lever. och att mer uppdateringar kommer sen när vi har fått inet till våran lägenhet.
Så länge får ni ta hand om varandra o ha det så bra.

På återseende. :)