.hemmafru.

Man skulle kunna tro att en heldag i skolan tar musten ur en, eftersom jag absolut inte är van att sitta i skolbänke. Framför allt inte efter den här kursen vi läser, som nästan helt går på distans. Men näjdå. Efter att har skurit i lungor, hjärtan, njurar och levrar. satt EKG på varandra, haft spirometriövningar och tränat HLR mellan kl 9-16, så är jag nu mer laddad än någonsin.

Tom så laddad att jag dammsög golven, diskade och slängde ihop en deg som jag ska baka bröd av. What? Liksom det här händer ju aldrig, så inte trodde jag att de skulle hända en dag som denna. Men joodå..

Tur att judith ska få ett syskon. Hon håller på att gå ÅT här hemma av trisstress. Jag har typ hunnit läsa hundra böcker för henne, lekt imse vimse spindel sjuttielva gånger och även piiri pieni pyöri. Plus att hon fått dra ut alla sina strumpor, spritt ut alla rummikub brickor över hela huset, dragit ur alla mina underkläder och även dragit ut alla köksredskap ur kökslådorna. Ändå gnäller hon 24/7 att hon inte har ngt att göra. Jag tror Ava måste komma hit..Och underhålla judith.

Snart ska vi flytta. Och det känns bra. Om jag ändå är skyldig banken en massa pengar nu, så ska jag väl ändå få flytta. Dessvärre kommer jag inte ihåg hur det såg ut i huset. jag har helt enkelt glömt av de. Just nu vill jag ha en ny soffa iaf. Nån som har tips på soffa? Jag har lite krav:

- STOOOOR. Den ska vara gigantisk. Den ska vara typ så stor att inget annat får plats i vardagsrummet. :)
- Helst inte skinn. Fast alla förslag tas emot.
-Helst tyg, MEN då måste överdragen gå att ta loss och tvättas.
- Helst (stavas helst med två L eller inte. Skit drygt de här..:) ) ska det vara en hörnsoffa
-Den ska vara ganska normalprisig.
-den ska vara i snygg färg. inte för ljus och inte för mörk. (!)

typ så. tips mottages..:)

-sommarhage-

Jag har varit på väg till Böle varje sommar för att titta på hingstarna när de blir utsläppta i sommarhagen. Men jag har ALLTID lyckats missa de. Men nu raato ska jag inte göra de. Alltså 7 juni är det utsläpp i Böle, mellan leksand o sågmyra.
Vem och vilka ska följa med? :)

Nu ska jag äta lasange o sen hem till E på tupperware.. fast jaginte har några pengar å shoppa för. Lyckat.

-1år-

Idag fyller Judith hela ett år. Detta måste firas med fina bilder..:)


Judith minus en vecka gammal typ. :)


Judith 2 h gammal.



Judith 2 dagar gammal.



Arg Judith på väg hem från BB.




judith en vecka gammal.

 

           
Judith 1 månad                Judith 2 månader

Judith 4 månader         
 
judith 6 mån


Judith 7 mån



judith 8 mån



judith 9 mån



judith 10 mån



judith 11mån


Judith snart 1år