..Hallåå världen..

Hallåå, inte har ni väl tröttnat helt på min ouppdaterade blogg? Vi har levt utan internet sedan första juni, då vi flyttade in i vårat slott. Jag fick den stora äran och stora ansvaret att beställa internet till oss, det blev helt pannkaka av de. Fel beställningar hit och dit, därav jätte långa vänte tider på internet. Nu har vi lånat min pappas mobila bredband, så ska passa på att göra en uppdatering!

Sommaren är här. sommarlov! Första terminen är avklarad i skolan och nu går vi hela familjen hemma hela sommaren. Livet leker. Sommarjobbet för oss i våran familj blir att föda barn helt enkelt. Fast fortfarande är det ju en evighet kvar. Men snart så..


Vi har flyttat till mitt drömhus. Mitt i denna idylliska dalaby med en massa små röda stugor med vita knutar står mitt slott. Mitt slott med stora, gamla, vita fönster från 40-talet och högt till tak. Som tyvärr är GRÅTT!!! Grått liksom, det förstör ju helt utsikten här bland alla röda hus. Så det blir nog framtids projekt nro 387823468 att måla om fasaden.

Jag ska sätta in lite bilder på vårat slott. Slott enligt mej, inte enligt min andra hälft. Men jag ser att detta hus har potential, den kan bli riktigt fint någon vacker dag.

Jag ska sätta in bilder nån dag när jag orkar. På judith som vuxit, på min mage (och jag) som vuxit och på vårat hus. Jag har en massa planer och ideer. Tyvärr sätter ekonomin stopp. Men ni ska få följa vårat husprojekt här på bloggen.
Idag har vi målat panelen i hallen vit. Vill ni se? :)

Ska visa bilder på mitt andra pojekt jag har på G. En sekretär som jag köpte på auktion för 30kr. Ni ska få se före och efter bilder på den..:)

Nee, nu var det slut kacklat. Mer kommer en annan dag!