.my day.

Jag måste bara få berätta till er om min måndag.. Det var inte riktigt min dag då tror jag..

1. Jim har lovat sin pappa att han skulle hjälpa honom. Sedan visar det sig att jag har skola iaf. träff med min nya grupp i denna kurs = aldrig träffat dem förut typ. Lämnade Judith hos E och tog med mig Sonja till skolan.

2. Diesel lappan börjar lysa när jag backar ut ur carporten.

3. Judith sover aplänge och är svintrött när jag får lov att väcka henne. Tack gode nån att hon inte går på dagis. Skulle vara kaos varje morgon tror jag.

4. I Duvnäs får jag punktering. Jippie! Och ingen vill hjälpa stackars mig i nöd, fast jag försöker se riktigt ynklig och reppana ut. Tillslut så kommer hjälten I och hjälper mig. Nog för att jag SÅKLART skulle fixat det själv också, men det ta ju så lång tid så..och det var faktiskt kallt ute..:)

5. Bestämmer mig för att åka lilla vägen till Falun. Via amsberg alltså. Ett stort misstag visar det sig senare. Massa vägarbete och avstängningar.. Och höll på att få punka igen för alla vassa stenar som dom la ut.. inbilla jagf mej iaf.

6. Sonja vaknar.. skriker som en stucken gris.. Ok andas.. In och ut.. du är bara en timme försenad..

7. Kommer fram till skolan. Ammar Sonja. Lyfter ur vagnen ur bilen. Går in. Hissen upp. Ringer S och frågar vilken sal de sitter i. vet du vad hon svarar? " Jag maila ju att vi skulle träffas vid stadsbiblioteket nere vid stan"
((Vid det här laget vill jag typ bara lägga mej ner och kolavippen..))

8. In me ungen (förlåt barnet) och vagnen och mig själv i bieln igen. Hittar inte så bra i Falun,men hittar tillslut fram efter att det ylläri var vägarbeten i centrum också.

9. Hittar efter många om och men tillslut en p-plats. tror tom att jag råka göra mot enkelriktat mitt i all stress.

10. parkerar och ska gå och hämta en biljett...inser att jag inte har några mynt...INGENSTANS en endaste liten krona.

11. åker till en mack.. tankar, lika bra det när lampan lyst så länge.. Köper ett paket tuggummi för att få tillbaka lite växel..så jag kan parkera.

11. in i centrum igen. leta p-plats. hittar tillslut.

12. RUSA in i biblioteket med världen stress. Rusa fram till min nya grupp:
"Ehhh.. Hej, det är jag som är jenita. Förlåt att jag är två timmar sen. och det här är min sotter sonja. visst är hon söt?" ( skriker igen som en stucken gris)




Ok... förstår ni hur synd det var om mej i måndags? :)