.sommar.

Sommar o sol. Sitter ute på balkongen och steker. Det blåser inte alls på balkongen och i solen är det hela 31 grader plus. Måste springa in emellanåt så att jag inte brinner upp. :)

Jag har sånna sommarkänslor. Smörde in mig med solkrämen som vi köpte förra året på bröllopsresan i bulgarien. Ojojoj, vilken flashback jag fick. Det var tider de. :)

Denna fina sommardag till ära ska jag lägga in en youtube länk på en sång som är såå sommar för mig. Fast jag vet inte riktigt hur man gör? nån som vet? annars får ni kopiera adressen helt enkelt.

http://www.youtube.com/watch?v=kmWdV6x4npI


Förresten vill jag hem till Östtjärna o sola nu. Tråkigt å sitta hemma här ensam på balkongen... Vem vill komma o hålla en uttråkad jenita sällskap?

.måndag idag va?.

Helgen kom och gick. Jag har full tjo o hålla koll på vilken dag det är. Allt bara flyter ihop till en enda stor röra. Haha, jag känner att jag har en väldigt viktig funktion i samhället just nu. Utan mej skulle ju allt kollapsa. :)

Esse o janne var hos oss från fre till lör. Trevligt med besök. Vi hann med besök i Kaknästornet, kolla vaktbyte vid slottet och chilla lite på stan. Jag tog bilder, få se när jag får tiiiid att lägga in dom på bdb. Jag är ju sååååå upptagen nuförtiden, så ni får snällt vänta. :) Känner att jag är lite smått ironisk.
På kvällen var jag så trött så jag orkade verkligen inte åka till flottsbro. Annso banga, så då gjorde jag också de! :) Istället gick jag ut på promenad och jimppe åkte inlines innan läggdax. Som om inte jag hade rört mig tillräckligt den dagen. Detta resulterade med att jag låg vaken från 1-4 på natten med sammandragningar. Senaste dagarna och nätterna har jag haft mer eller mindre sammandragningar hela tiden. Ibland lite starkare och ibland mer regelbundna osv. Och en ihållande mensvärk. Så snart får faktiskt bäbisen visa sig. Jag tänker iaf inte gå runt såhär i många veckor till om han eller hon hade tänkt de! :)

På onsdag är det sista april om jag hajjat saken rätt. Det ska vara maskerad hemma hos nymarks tydligen.:) Haha, jag har funderat på en utstyrsel som elefant eller valross. Skulle passa mej perfekt. Jimppe funderar på att klä ut sig till esilaulaja. Han ska sätta på sig en skjorta och springa runt med en virsikirja i handen. Vad tror ni om de? ;)

Nää, nu kurrar de i min mage. Dax att laga mat. Har tagit ut en kassler ur frysen så pasta med ost och skinksås får de bli. Undrar förresten när min kära make behagar komma hem? det är dagen höjdpunkt. Dax att börja skaffa ett eget liv Jenita! ;)


.häääälj.

Japp nu är det fredag och helg. Och jag är trött. Mina linser har klibbat fast på ögongloben för länge sen. Men jag orkar inte lägga mig. Det är så mycket som måste göras innan. Borsta tänder, bort med linser, tvätta ansikte och smörja. Det är därför jag drar mig för läggdax. Och jag får vääärldens ångest om jag fuskar. Man kan inte sova riktigt. Men nuförtiden kan jag iaf fuska ibland, värre vare förr. Känner du igen dej tanita? :)

Esse o Janne kom hit bara sådär. Jätte trevligt med spontan besök från Dalarna. Hoppas på fint väder imorgon så att vi kan hitta på något kul. För dom åker hem redan imorgon, esse ska jobba söndag.

Nää, nu ska jag sluta tjattra och gå å lägga mej. gonatt och tack och hej leverpastej.

.käääks.

Glömde kopiera innan jag publicerade. Men som tur var så fungerade det den här gången. Annars hade de nog trillat ner en å an tår för min kind just nu! :)


.nytt försök.

Nu ska jag väl försöka mej på ett nytt försök att uppdatera. Ska försöka komma ihåg att kopiera innan jag publicerar. Vi håller tummarna nu! :)

Sitter här och funderar på vad jag ska hitta på. Idag och igår har varit riktiga promenad dagar. Jag har gått ut kl 11 och sedan varit ute o promenerat fram till kl 17 typ. Undra hur många km de hann bli. Det här kul o chilla runt här i haninge. Jag brukar stanna till vid nån fin park, bada fötterna i rudan, kolla in i second hand affärer jag går förbi och bara sitta o glo på folk som är ute. Det är sånna här dagar man vill ha en egen uteplats. Vi har hittat en grym bostadsrätt ute vid stockholms skärgård. Vid typ Årsta Havsbad. Visning den 11 Maj, vi ska eventuellt åka o kika. Jag börjar bli riktigt grym på dehär med att gå på visningar. Fast vi gör aldrig slag i saken. Eller rättare sagt min man gör inte de. Han envisas med att spara ihop pengar till handpenning först. Jag som tycker vi kan åka till Asien på semester med dom istället..:)


Men det verkar som om jag inte alls ska få något som helst sällskap av bäbisen i magen på min promenader. Nu när jag är i v.38 +2 så kan väl bäbben vara lite schysst och pluppa fram. Så att jag får hämta ner min snygga vagn och ta med den å bäbben på promenad. Men nej nej.. det kan vara en hel månad eller mer kvar tills bäbisen behagar titta ut. En evighet ju!

Jag vill att den ska titta ut nu för jag har kommit fram till att man hinner bli mer och mer nojig och man tvivlar mer på sig själv ju mer tid man har att tänka. Jag som varit kolugn under hela graviditeten, jag känner ju inte igen mig själv ens!!!. Man har ju hört talas om hur hormonerna är helt sekasin och humöret likaså under graviditeten. men nee, det har inte jag märkt av. Jag tror på största allvar att jag inte lyckats klämma fram en enda tår sen mitt eget bröllop. Och det var ju då ändå nästan ett år sedan. Här snackar vi nån som har svårt för att gråta! :) Fast dehär med känslor har ju aldrig varit riktigt min grej.. Jag kanske är en känslokall galning. Kanske borde söka hjälp. :)

Joo, det jag skulle komma fram till var att under senare dagar har mitt självförtroende eller självkänsla vilket det nu är, börjat svika mig. Schysst liksom. Såhär inför slutspurten så försöker den intala mig att jag kommer vara världens sämsta barnfödare. Att allt kommer bli kaos. Fast de är tur att jag hittills iaf har lyckats övertala mig själv att det minsann bara är skitsnack. Att jag kommer vara grym på att föda just mitt barn och allt kommer gå sååååå bra. *host host* Jaa, det är iaf vad jag försöker intala mig.

Förresten, om de nu blir en kille, vilket jag har fått för mig att det blir, vad ska den heta? Ni måste hjälpa mig. Så nu tycker jag alla som läser måste kommentera och skriva sitt favvonamn. Om ni inte vill riskera att jag snor erat namn, så skriv erat näst bästatste killnamn. Tack på förhand! :)

NÄÄÄÄ!!

Jag skrev västa superdupermega uppdateringen. O tror ni inte hela skiten försvann? Att man aldrig lär sig att kopiera innan man publicerar. Nää, nu vägrar jag vara med nå mer. Hej då.

.en solig måndag.

Hittade en lite rolig grej på en blogg. :)

Att man kan ha fobi för många konstiga saker vet nog alla, men visste ni att det finns namn för de flesta också?
Här får ni några smakprov! x)

Sitofobi - Rädsla för mat (taskigt läge)

Melofobi - Rädsla för att hata musik - låter som ett skämt. "Rädsla för att hata".. Lovar att det bara är amerikaner som lider av denna fobi..
Levofobi - Rädsla för saker på sin vänstra sida - dessa människor kan man ju bara tycka synd om..hur ofta har man "ingeting" till vänster?
Kinesofobi - Rädsla för rörelser - Hahahaha!
Fobofobi - Rädsla för utveckla fobier - också rätt hårt liv x)
Barofobi- Rädsla för tyngdkraften - dyrt att leva i rymden.
Ambulofobi - Rädsla för att gå - kan inte heller vara det roligaste..
Dikefobi - Rädsla för rättvisa - OJ? :O
Pteronofobi - Rädsla för att bli kittlad med fjädrar - hahaha! Det händer ju så ofta..i tecknade serier typ?
Verbofobi - Rädsla för ord - då önskar man väl att man är döv?
Hypnofobi - Rädsla för att sova - tröttsamt x)
Hippopotomonstrosesquippedaliofobi - betyder inget annat än; Rädsla för långa ord, lyckat x)


Och sist men inte minst..*trumvirvel*

Pantofobi - Rädsla för allting
-

Har du nån fobi?


.försöka.

Ok, jag ska försöka göra en riktigt uppdatering också. Och inte bara en massa onödiga listor. :)

Undra vad denna dag har att erbjuda?

Igår var jag in till stan med pirre. Vi var till finska ambassaden och hämtade hennes pass. Blev en trevlig promenad ute på Gärdet. Och jag blev påmind att jag måste byta efternamn på mitt pass och att jag måste byta till dubbelmedborgarskap. Att jag aldrig lyckas få fingrarna ur o fixa de. De som är så simpelt.

Iaf så blev det seven eleven efter de. Vi satt där typ i 3 h. Oikeesti. Tillslut fick vi lov att gå för att det inte skulle bli för pinsamt. Ibland bara älskar jag Stockholm. Bara sådär en spontan promenad ute på gärdet.  Och bara sitta på 7-eleven o glo på folk i flera h. Det kan man inte göra i ok djurås. Där känner man ju 98% av alla. Det kan bli lite pinsamt då. :)

Imorgon har min barnmorska lyckats tvinga mig skriva in mig på en föräldrargrupp. Och jag VILL INTE!!! För det första så är det 8.30-12.00. Jobbig tid, då min man äääälskar sitt jobb så mkt så han inte vill ta ledigt. om jag inte tvingar han. :) Ska jag gå dit ensam som nån annan ensam övergiven tonårsmor? (ok, nästan iaf, är ju faktiskt 20)

Sedan så är man 5 par i varje grupp. Jag såg personnr på alla. Alla var 70-talister och en 81:a. Sen jag o jim, 87 och 84. Nee, jag kommer bara känna mig som en liten snorvalp bland dom. :)

och för de sista så är typ programmet såhär:

-första tiden med barnet.
-barnets hygien.
-förlossningsfilm.
-amning.

Känns inte så intressant. Jag vet hur man byter blöjor på bäbis. Och vet i toerin hur man ska amma. Vid problem så har jag massa bekanta att fråga råd av. Och förlossningsfilmer har jag också fått nog av.

Så vad ska jag göra? Skolka? känns inte så lämpligt. Ringa å sjukanmäla mig? Jag som har vanlig barnmorskatid 12.30. Ska jag dit ensam? Nee, fy tråkigt. Så vad ska jag göra????

Sådär, nu innan detta inlägg blivit fördig skrivet har det kommit fram vad denna dag har att erbjuda. Pirre kommer hit så ska vi tvätta tvätt tillsammans. Sen ska vi äta lasange som Jimppe lagade igår. (Är lite smyg imponerad faktiskt) Sen kanske jag kan locka med pirre på en 5km promenad i Tyresta nationalpark? Hurraaa, min dag är räddad.









.Jag har tråkigt!.

Ok, jag har super tråkigt! :)

Tre skönhetsprodukter (inte smink) jag använder varje dag:
Tandkräm, deo och fuktkräm.

Äter helst till frukost: Smörgåsar, te eller fil o musli. Kaffe om jag orkar koka.

Så många grader vill jag att det ska vara för att jag ska bada utomhus:
 30 i vattnet hellst.

Om jag inte bodde i Sverige skulle jag vilja bo i: Något varmt exotiskt land tack.  

Såhär många muggar kaffe har jag druckit i streck:
Det är nog ganska många. vet inte riktigt. Men på en kväll kan de slinka ner ett x antal muggar. Aldrig räknat.

Om jag vann VM i en idrott skulle jag välja: Häcklöpning. Kallurs kropp skulle man ju inte tacka nej till. :P

Hur mycket skulle du betala för en heldag med din idol/förebild/kändis: Inget.

Om jag vann en miljon på triss skulle jag: Köpa en lägenhet, och bjuda alla nära o kära på nån upplevelse. Och shoppa såklart.

Sitta i en vattenpöl eller bo i en snödriva: Bo i en snödriva? nee, hellre bli blöt om baken.

En maträtt som skulle ätas varje dag året om: Tacos kanske. men skulle nog spy efter en vecka.

Om du fick ångra nåt du gjort i livet, vad: Jag ångrar inget jag gjort sådär. Men jag ångrar att jag inte gjort en massa. Typ backpackat runt hela världen i mina unga dar! :D
.
Ett år utan julafton eller en sommar med bara värme och ingen sol: .Ett år utan julafton tror jag. Solen kan man ju inte tabort..

.tisdag.

Japp, nu har mannen min vaknat och åkt till jobbet. Jag trodde inte han skulle orka åka till jobbet idag eftersom han varit typ sjuk i flera dagar. I natt verkade han ha stora problem med slem i halsen. Han höll på o snora o slemma hela natten och var uppe typ en miljon gånger och spottade. Frääääscht! Så jag tror inte han har sovit många h i natt. Men envis som han är så gick han upp kl 5 i morse o skulle åka o jobba. Han skulle jobba lite längre bort idag, så jag hoppas bara han inte somnar i ratten. Envis kallar jag de där...:)

Som sagt en ny vecka och tyvärr ser mina veckor ganska likadana ut nuförtiden. Men helgen var jätte trevlig. Katta och Pirre som över hemma hos mig. Vi sov som små packde sardiner alla tre i min o jimppes säng. Det är alltid lika kul att sova i en syskonbädd. Ni vet sådär riktigt trångt så man knappt kan röra sig. FAst om jag ska vara ärlig så flyttade jag o min airbag ner på en madrass när jim o ipu kom hem med den. Dom var i flemppan o spela nhl till kl 4 på natten. (!)

Förresten så verkar det där med suvis fixa sig. Pirre o Ipus en kompis lovade fixa o dra en husvagn till plats åt oss. Han bor brevid där var suvis ska vara. Förstår ni vad de kan innebära? Att vi får en husvagn dragen till platsen och antagligen ganska nära kenttä! Lälälääää, det skulle vara så lyx. Nu får vi bara hoppas att de inte blir att kosta allt för mycket. Har hört att det är ganska dyrt med husvagn i Finland. Men han som ska fixa är bilhandlare o kompis med ipu, man kan ju hoppas på ett någorlunda schysst pris iaf! ;P

Förresten så längtar jag till sommaren så mycket. Nu vill jag bli av med den är magen, jag vill bli lite solbränd så att jag ser levande ut igen, jag vill sitta på utefiken inne i stan, jag vill bada i Rudan, jag vill äta glass, jag vill gå på grönan, jag vill ta en mysig promenad vid djurgården, jag vill ha bäbis,  jag vill ut o sola i skärgården, jag vill grilla, spela kubb och vara i dalarna. JAG VILL HA SOMMAR NU!! :)

Nää, nu ska jag sluta. Kommer inte på något vettigt att skirva. Ska nog gå å göra lite lasange. Annars hinner köttfärsen bli gammal.  Förresten. Idag är det sista ansökningsdagen till högskolan. Ni har väl inte missat de? Undra om jag ska gå å skicka in en ansökan? Sjuksyrra på Karolinska kanske. Kommer ändå inte komma in, men kan ju söka för skojs skull. Bara för att ge en sämre statistik liksom..



synd.

Just nu när jag känner att jag skulle ha lust att uppdatera, så kan jag inte.
jim ligger o sover o tangentbordet låter förbenat illa..Så tyvärr..:)

Ett nytt försök imorgon kanske.. Nu ska jag lägga mig i sängen o lyssna på karlavagnen..


Gonatt.:)


.i-lands.

Tänk vad olika livet är beroende på vilken livssituation man är i...( ouuu, djuuupt Jenita, djuupt. :) ) Medans alla beklagar sig och stressar över skolan så sitter jag här och.. vad har jag att stressa över? Enbart mig själv att tänka på, ingen skola, inget jobb har det heller tyvärr inte blivit nu på senaste tiden. Önskar man hade en konstors jobb istället, så att man kunde jobba in i det sista.

Ett bra exempel på hur olika man ser problemen är när vi var i Ullared. Inne i butiken visades massa reklamklipp på en skärm. Det var ungdomar som hoppade med kläderna på i en bassäng eller ngt. En klädreklam iaf. Det jag tänkte på när jag såg den var: " Fula byxor, men tröjan är helt ok"
Medans mormor sa: "miks ne vaatteet päällä hyppäs vetteen? kuka nyt pyykit pesee?"

Jag tycker det är så gulligt. Jag som är så bortskämd och alltid fått rena kläder utan ansträngning ägnade inte en tanke åt att kläderna eventuellt måste tvättas nu bara för att dom huppa i vattnet! :)

Mitt största dilemma och stress just nu är hur jag ska orka lyfta på min feta röv och gå ut och gå. Och var vi ska sova på suvarit. Då förstår ni ungefär på vilken nivå mina måsten just nu i livet ligger på. Det är iland så det bara sjunger om de. :)
Hoppas vi får en husvagn dragen till platsen i suvis. Det skulle vara det bästa. Jag vill helst sova på plats och sedan får man inte komma senare än 22 till tex. klassrum om man hyr en sån. Nej nej, det vägrar jag gå med på. Så vuxen är jag ändock inte än att jag är bredd att sova så dax redan. Nä, de e ju först då jag kommit igång med mitt kvällsmingel. :)

Nee, nu ska jag gå ut o gå. Fåglarna kvittrar, alldeles bart på marken, solen kommer fram lite då å då och det är 10 plus grader. Och mitt största problem, HUR ska jag orka mig ut? Jobbigt va? Jag kommer ju gå in i väggen en vacker dag om jag fortsätter stressa såhär.. Jaa, usch ja. Nu måste jag tagga ner. :)

.trött farsa.

Har ni tråkigt? Inget å göra? Då kan ni gå in o läsa lite på den här bloggen, Trötta farsan-bloggen. En skön kille som skriver på ett roligt sätt hur det är att vara hemma med barnen.

Jag har fått nog av alla pluttinuttiga mammabloggar om hur underbart allting är. En pappablogg som skriver rakt på sak med humor hur det egentligen är, det är roligare! :)

http://blogg.alltombarn.se/alexander/

.tiden rusar.

Tiden bara rusar iväg. Jag hinner inte alls med, står kvar som ett fån och hinner inte med i tidens tempo. När jag idag insåg att det är endast 27 dagar kvar till beräknat datum så höll jag på att tappa hakan. Hur sjutton kan ¨8 månader gått så fort? Hur fort kommer inte då dessa 27 dagar att gå? Inom en snar framtid 27dagar plus cirkus 15 dagar till (är pessimist) så kommer en slemmig, röd, skrynkig och skrikande varelse ligga på mig förhoppningsvis. Jag kommer få panik. Var kom den ifrån? (som att jag inte kommer känna var den kommer ifrån. Heko heko. ;) ) vad är de för nått? Vem ska ta hand om den? :) 
det är förmodligen från den stunden jag kommer gå in i rollen som mamma.
Vill att ungen ska komma ut nu. Jag är trött på att gå runt här hemma och vänta. Nu vill jag att det ska hända lite saker och att det ska bli sommar!! :)

Annars så känns det absolut inte att jag är i sista månaden. Jag har alltid föreställt mig att sista månaden kommer vara så att man bara vill bli av med magen och känner att nu får det vara nog av denna graviditet. Jag har väl tur som inte har haft några som helst större problem.  Foglossningar, hur känns det liksom? :)

Nää, jag mår så prima skinka så att jag åkte skidor i sälen i måndags. Jag hade min airbag på magen för att dämpa fallet ifall jag skulle ramla. Men som tur var så ramla jag inte. :) Jag kunde bara inte låta bli att åka slalom. När alla andra åkte och det fanns möjlighet. Knäet höll och bäbisen lever fortfarande och jag hade roligt. Det ärv äl det viktigaste? :)

Trevligt var de i Sälen även om det blev en snabbis bara. Jag var INTE ALLS sugen på att åka ifrån ett soligt, 150cm snö och 0 gradigt Sälen tillbaka till Sthlm.  :/  Nog är landet bättre än en storstad, jag såger bara de. Dom som påstår annat har inte testat båda delarna! :)

Nää, nu ska jag bnörja göra något vettigt. ( Burkar låta så, fastnar alltid här ändå) Ikväll ska jag på vattengympa. Nån som vill följa med?


.lydigt knodd.

Det här med att bli föräldrar kommer bli lätt som en plätt för mig och Jimppe. För vårat barn har uppfostrat sig själv till ett lydigt och snällt barn som lyssnar på sina föräldrar. bra va?

Igår när Jimppe kom hem från jobbet så gick han och satt sig vid datorn på en gång. Och jag somär sådär sjukligt sällskapssjuk efter att varit hemma ensam hela dan. Jag låg på golvet och försäkte få jimppe att gå in och beställa en sista minuten resa utomlands, hyra stuga på gotland eller åka till Dalarna på en gång. Men som vanligt så påstod han att vi inte hade råd med något utav de. Om man skulle tro jimppe så skulle vi vara på gos väg mot personlig konkurs för jämnan. :)

Tillslut så sa jag till jimppe att jag tänker trycka ut bäbben av ren vilja, för att få lite spänning och nån att leka med. Som svar fick jag lite mummel mellan nhl-målen som fick all hans uppmärksamhet som jag hade behövt. :)

Innan jag hann säga klart meningen så fick jag värsta feting mensvärken. De var inte som vanliiga sammandragningar, utan starkare och det gick liksom att känna när de slutade och började. Häftigt!
Dom kom med cirka 10 min mellanrum och jag sa till jimppe att skyll dej själv, nu tänker jag trycka ut den.

Efter att det hållit på sådär i en timme cirkus så fick jag nog och tog två alvedon och sa till bäbben att jag skoja bara. KOm inte ut riktigt än. Några g fett till kan du samla på dej, de kan vara bra att ha i denna grymma värld du kommer ploppa ut till. Jag hojtar till om två veckor igen, då är dey fritt fram.

Lydig som hon/han är så avtog sammandragningarna succesivt och jag somnade så gott. :)

Kom inte nu alla erfarna barnafödare och säg att det bara är sammandragningar och förvärkar. Låt mig lyckligt ovetande förstföderska tro att mitt barn är lydigt och att jag kan ge order när hon/han ska ut, och slipper gå över tiden.. Låt mig leka med tanken  iaf! ;)


Nu ska jag stapsera till mvc och se hur många kilo fetare jag blivit. Elämä on laiffii! :D



.skoj.

Helt pantad är jag inte, även om jag kan verka de ibland. 149:- på gina är sanningen bakom min  väska. :)


.min ögonsten.

Jag bara måste få visa min ögonsten jag köpte på Gucci butiken på sturegatan. Jag har suktat efter en sådan här länge, och varit med i vissa budgivningar på tradera.se. Men alltså jag kände att jag ville köpa den från butik, just för att inte riskera att det är en kopia. Blev ju några tusenlappar extra, men vad gör de? Det är det lätt värt.

image67image68

Alltså jag är såååååå glad över min nya Gucci. <3<3<3<3

.helgen bravader.

Blogg har inte alls varit sammarbetsvilligt dom senaste dagarna. Hatar blogg.se. Men nu så, nu ska jag ladda upp ett inlägg.

Detta hände i helgen:

Fredag:

-städdag.
-skolk från mvc.
-handlade.
-bakade snickerskaka och kladdkaka.
-Pirre, ipu, Tani, Late, Annso och Tuppu kom hem till oss och vi käka tacos.
-Senare kom mer folk. Katta hade med sig prinsesstårtan som vi började äta på i torsdags. Ätandet fortsatte.
-Kvällen avslutades med ett knä som inte gick att gå på.

Lördag:

-Jim vaknade typ 8.00 för att åka och spela en typ korpen fotbollstunering.
- Han kom hem typ 12, och jag låg fortfarande i sängen.
- Vi åkte till Ikea och käkade köttbullar.
- Folk var i stan i Kaknästornet. Jag och jimppe dumpade de för att vi tänkte att det skulle vara ilde i Nynäshamn. Skulle bli så mkt fram å tillbaka.
-Vi åkte hem och jimppe kolla hockey och jag gjorde mitt bästa för att ens få en uns uppmärksamhet.
- Vi orkade inte åka till nynäshamn så det blev katta istället. Till hennes STOOORA lycka! Här snackar vi våldgästa på hög nivå, av cirkus 30 pers! :D
- Jag tog även tillbaka kattas prinsesstårta hem till henne som hon lämnat hos oss kvällen innan. Till kattas stoooora förtjusning! :)
- Mitt knä krångla igen.
-Och jag träffade elle under kvällen. Det var inte igår.


Söndag:

- Möte i tungelsta.
- Tani, annso, katta, pirre o ipu kom hem till oss o vi käka makaroner och köttfärssås.
- Vi hängde hemma hos oss för att vi inte visste vart alla människor skulle. Det fanns ´flera platser som var öppna för iltakylä.. Tänk, har detta någonsin hänt i Dalarna? nää, tror inte de! ;D
- Slutade med att det blev Annukka o Jimmy.
-Och mitt knä krånglade två ggr under kvällen.


Helgens låt: Arne alligator - MA Numminen.


Veckans måste göra:

-Ringa försäkringskassan.
-Ringa Akelius.
-Boka tid till doktorn.
-Ringa till MVC och erkänna att jag skolkade i fredags.
- Boka tvättstuga.

Dagens ska göra:

- vänta tills hamburgaren stekts färdigt.
-Äta
-Gå ut p gå.


Ps. Våren är kommen och ute är det +12 grader och sol. Ingen snö. Och idag går jag in i vecka 35. ;) ds.