.vardagskarusellen snurrar runt, runt, runt.

japp, det gör den. Runt runt runt. Dag ut och dag in. Runt runt runt.  Fast egentligen är ju inte denna tisdag en helt vanlig tisdag. jag är ledig från skolan, eller ja, vad ska man säga, jag är inte ledig men jag har ingen skola. och det är lika med jenita gör absolut NADA. Självdiciplin lika med noll. En distansutbildning skulle nog inte vara ngt för mig. Fast egentligen är ju alla utbildningar halvtdistans nuförtiden. skola nån dag i veckan, annars sker allt via internet.

Helgen kom och gick. Vi åkte till sthlm i fredags och var där över helgen. Mitt kära sthlm. Måste erkänna att jag ibland saknar tillbaka till sthlm. Nu när hösten kommer så minns jag tillbaka på förra hösten. Jag o Judith bara flängde runt och levde livet. Våra dagliga promenader i Tyresta och allt SHOPPANDE. Det var de enda jag gjorde tror jag. Tur jim tjärnade hyfsat bra och att han inte var hemma och såg allt mitt shoppande. Och att vi bodde i hyresrätt = inga större utgifter.

Nu är det andra bullar. Nuförtiden om jag drabbas av enormt shoppingbehov så frågar jim jämt vad det är jag behöver. Vaddå behöver? man shoppar väl inte för att man behöver ngt. Och ännu värre är det när man är pappaledig och är hemma på dagarna, ATT HAN VILL FÖLJA MED TILL KUPOLEN!!!
Då blir det jula, stadium, jack and jones och mq och sen har han fått nog.

Nee, tacka vet jag sthlm. När jag sprang runt ensam och kunde spendera många timmar. Sedan är jag expert på att spendera tid ensam på cafeer. Jag kunde sitta i timmar och dricka kaffe och klo på folk mellan mina shoppingrundor.

Så på den fronten är sthlm bäst. Ena dagen kunde man vara i haninge c, andra dan inne i stan, skärholmen, ikea osv. Man tröttnade aldrig. Värre är det här, när kuopolen är det enda ställe man kan shoppa på, och i varje kassa i varje affär står en gammal klasskompis. Och man måste gömma sig bakom hyllor för att inte stöta på bekanta man inte vill prata med.Haha.  Jag låter inte som en så väldigt social människa, eller hur? :D HAha.

nee, nu ligger våran sjukling judith och sover. Jim har lagat mat, och diskr nu (duktigt). och sonja sover i bilbarnstolen på diskbänken pga att judith inte skall slita ur ett öga eller två hur henne.
Så vad borde jag göra? Joo, plugga. Har en praktisk eximination imorgon och en tenta på fredag. Känner att det är dags att öppna böckerna lite smått. Eller kanske ska vänta till imorgon. Eximinationen är förrens kl 15, och jag presterar faktiskt bäst under tidspress. Så kanske läsa en bra bok skulle sitta bättre...:)


.back on track.

Nu ni, kvinnor och barn och män också, är jag Jenita Johanna Kinnunen tillbaka i bloggvärlden. Ni trodde kanske för en stund att bloggarnas storhetstid var över, men ack nej. Vi har helt enkelt haft sommarlov. Nu när hösten kommer smygande, gör vi ALLA (vink vink)  comeback i våra bloggar, och börjar blogga med en massa nya ideer. Jihhoo! :)

Jahapp, sommaren är över. Och jag har slutfört mitt sommarjobb, som var att vara gravid och föda barn. Det gick som på räls och föda barn var bland de häftigaste jag gjort. Vilken grej! Man blir facinerad av naturen och hur allt funkar. Iaf föddes Sonja Elle Alice Kinnunen den 16 Augusti kl 14.05. 52cm och 4440g perfektion kom till världen. Förrutom att hon just nu drabbats av en enorm acne, ni vet sånnadär röda små prickar. Undra om det är jag som ätit ngt mysko?

Iaf så är hon världens snällaste. Snällare än Judith när hon var liten tom känns det som, jag som inte trodde de var möjligt. Men hon bara äter och sover. Och bajsar. Och det är väl lika bra att hon e snäll, för hon har börjat skolan. 2 veckor har hon hängt med mej till skolan. Jim är ju hemma med Judith, men jag har inte haft hjärta att lämna henne hemma mer än en dag, då vi hade praktiska övningar i skolan. Jag har pumpat mjölk och hon tar flaska hur bar som hellst, men ack vad mitt hjärta värker efter en timme utan bäbis.. Så hon får faktiskt snällt följa med mej i morgon också på föreläsning om juornalföring i 6h. :)

Aja, mycke bäbisprat det blev då. men nu vet ni iaf vem Sonja är. :)

Och därmed tog mina bloggideer slut. Så nu slutar jag för den här gången. Men nu vet nu iaf att jag är tillbaka. ;)

Gonatt! :)