.morgonblogg istället.

Japp. nu är det morgon bloggning istället som gäller. 07.21 står klockan på. Jag o Judith är hemma i dalarna ( hemma=dalarna efter 1,5 år i sthlm :) ) i det Kestiska huset och är brnvakter. och det går ju så braa sååå. deras barn är så snälla, självgående och väluppfostatrade. Teija, jag är seriös, jag tycker det, ingen ironi. :) Judith bara har aldrig i hela sitt 6,5 månader gamla liv någonsin behövt vakna såhär tidigt. så hon ligger i vardagsrummet och är helt totalt utslagen. voi voi. Själv har jag nog inte heller vaknat såhär tidigt på några mån, nog e ledigheten med en litet brn ganska lyx. Jg o judith brukar vakn vid en 9, sen är vi vakna ett tag sen fortsätter vi våran sömn tils vi känner oss riktigt utvilade. Men inte idag som sagt då..

tom med judith tycker att det händer tillräckligt mycket för att hon ska vara nöjd när vi är här hos kestis. hon hänger med i lekarna (tror hon) och har full tjo med att åla från rum till rum i takt med att lekarna byter rum för det större barnen. Jaa, det där med å åla, det kan hon som en dans redan. fort går de, och ännu fortfortare för varje dag. Hon står mycket på knä också, i kryp position, ett par steg har hon tagit krypande men sen faller hon pladask på magen.

så nu vet jag vad som behövs för att jag ska få judith att vara tillfreds i sthlm. ett stycke calvin, ett stycke maya, ett stycke enya och ett stycke ava. ett styckte massa leksaker och en massa lek och action. då skulle livet vara en fest.

nee, nu kommer tre prinsessor på rad stapserandes ner för tarpporna. :)


Kommentarer
Postat av: Henna

Är du i Dalarna alltså, kul.. :) Läste just in artikel i päivämies. Sä oot niin hyvä :)

Postat av: Henna

Klopckan sju kuuluttaa dom ju.. Men puhe börjar vid halv 7. Kom diit!

2008-11-19 @ 15:43:25
URL: http://letilllivet.blogg.se/
Postat av: tildaaa

spatsera heter det väl? eller skrev du fel på fllit? ;)

2008-11-19 @ 17:17:49
Postat av: Henna

NEE puhe vid halv 8 menar jag!

2008-11-19 @ 17:36:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback