.sömning.

Här kommer en liten hälsning från en lägenhet i Flemingsberg. Det är minst sagt sömning. Killarna ligger där på sängarna och är muka helt utslaga. Dom påstår att tröttheten beror på att dom inte "gjort något idag" . Hallåå, jag som tycker vi har gjort en massa saker. Vi var till Fatsta Centrum idag och jag köte en ny tröja och nya vinterskor. Jag är lite skeptisk till sko köpet, eftersom detvar minst sagt ett impuls köp. Jimppe kom fram med dom till mig när jag stod i kassan och skulle betala. typisk så skulle skorna som jimpp ekom med vara finare, så jag hann liksom inte tänka efter så mkt. Det var bara betala och vara nöjd. Nojaa, dom är iaf varma. Det kan behövas när jag står i Djurås och väntar på bussen påväg till skolan en snorkall februari morgon då tempraturen ligger på ca -25 grader. Puh, då skiter jag fulltsändigt i vad jag har på föttran, huvudsaken att jag är någotsånär varm.

Förrsten så ringde dom från jobbet idag och frågade om jag ville jobba på julafton. Jag har lite beslutsångets. Kan inte bestämma mig. Det skulle vara från kl 14- 21.15. Just den mysigaste tiden, då tomten kommer och allt. Jag vet inte hur jag ska göra. På sätt å vi skulel jag kunna ställa upp och jobba, så att den ordinarie personalen får vara hemma och fira jul med sina barn. Och fira jul med pensionärerna låter inte så dumt det heller. Kan nån betämma åt mig hur jag ska göra? hur viktig är julafton egentligen?

Nu börjar lamporna släckas här i rummet. Killarna har nog planerat läggfax. Torrbollar. Jag som skulle kunna spela lite yatzy eller uno eller nåt annat skoj.

Aja, jag ska väl sluta knappra på tangenterna iaf så att dom kan sova.

Gonatt allihopa!


Kommentarer
Postat av: Pirre

Klart du INTE ska jobba den tiden på julafton. Förmiddag skulle du ju kunna jobba men inte DEN tiden. Det är ju för sjutton hela viekura dagen. Klart INTE

2006-11-03 @ 12:33:02
Postat av: Esse

:) vilket svårt beslut! Om du tycker att julafton är en trevlig familjefest då du får vara med dina syskon och bara ta det lugnt, tycker jag inte att du ska jobba. Men om du tycker att det mest blir kaos hemma när alla försöker göra någonting bra av dagen och den verkar bli nåt helt annat ;) då kan man ju tänka sig att jobba, men onekligen jobbig tid! Ha det gött i sthlm! Känns som om alla mina vänner har svikit mig och åkt nånstans! :( Krameli kram

2006-11-03 @ 12:46:39
Postat av: teija

en gång i livet kanske. Om jag var du skulle jag nog tänkt på samma sätt som du, att låta mammorna vara hos sina barn. När jag bodde hemma tyckte jag inte det var så märkvärdigt dethär med julen. Så jag skulle jobbat tror jag. Nästa år är det jul igen. Ska jag vara riktigt ärlig så vet jag inte om jag var så ledsen över att missa julen då jag låg på bb med maya. Man kan inte sakna nått man inte vet om... HUr som haver, your decision. Kram!

2006-11-03 @ 17:53:10
Postat av: Tanita,

du ska INTE jobba.. så pengakåt får du inte vara, du måste ju vara med oss! håller med pippe- KLART INTE!

2006-11-03 @ 18:39:48
Postat av: jimppe

hej hej älskling. :)

2006-11-05 @ 20:31:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback